La classe es va impartir a les instal·lacions de la botiga d’alimentació saludable CHEFS, situada al carrer Aragó 310 de Barcelona.
La Mireia Quijada
ens va informar sobre les diverses formes d’alimentar-se alhora d’afrontar un
entrenament o una competició, els beneficis i perjudicis d’una bona i una mala
planificació en la dieta d’un l’esportista i de les diferents necessitats alimentàries
que tenen els esportistes de llarga distància respecte els que participen en curses
de distàncies més curtes.
També ens va parlar dels diferents tipus d’aliments, la forma d’obtenir proteïnes, hidrats de carboni i greixos així com altres elements essencials en la vida d’un esportista i com les processa el cos quan fa esport.
Finalment va donar especial rellevància a la hidratació i la forma d’hidratar-nos durant una cursa.
També ens va parlar dels diferents tipus d’aliments, la forma d’obtenir proteïnes, hidrats de carboni i greixos així com altres elements essencials en la vida d’un esportista i com les processa el cos quan fa esport.
Finalment va donar especial rellevància a la hidratació i la forma d’hidratar-nos durant una cursa.
Una vegada va acabar la xerrada el company i soci de correCATagafo Gerard Panisello ens va mostrar la botiga i va respondre a les nostres preguntes sobre cuina i preparació d'aliments.
Tots els assistents a l’acte van quedar molt satisfets de la experiència i agraeixen a CHEFS la invitació.
No hay comentarios:
Publicar un comentario