miércoles, 13 de noviembre de 2013

CURSA AMISTAT; OTRO GRAN DIA DEL CLUB by Ferran


Aquesta crònica ha estat escrita en primera persona però vull fer-la extensiva a tots els membres del club que van participar i els que van ajudar a que 11 correCATagafo correguessin plegats en una cursa per els carrers de Barcelona. Jordi, Santi i David ho varem aconseguir.

La idea de fer la cursa de l’amistat em va sorgir com a preparació de la mítica cursa que faig cada any a Donosti la Behobia-San Sebastián i que millor fer una cursa amb un perfil exigent com aquesta.



  
Recorregut de la cursa

Entrenant amb el grup del Kiosko un dels vespres que vam anar a córrer pel Park, ho varem comentar i es va anar madurant la idea. Dit i fet varem enviar correu, ho varem publicar al Facebook, via Whatsapp etc i la gent es va anar apuntant. L’objectiu era fer equip, anar tots junts i respectar el ritme del menys ràpid. Ens varem coordinar força bé per aconseguir el dorsals que s’esgoten ràpid ja que es una cursa gratuïta. En 1dia i mig es van esgotar….

 Aquesta cursa té la peculiaritat que surt a les 8hores del Castell de Montjuïc i després de baixar 2-3 km ja no para de pujar fins al Tibidabo. Varem quedar a les 7h del matí davant KsK i ens varem repartir en taxis fins al Castell. El dia era bo i no feia molt fred tenia pinta que ens ho passaríem molt be.

L’alineació d’aquell dia va ser:

David Prats (Reaparició estel·lar després d’uns mesos out)
Jordi Bastardas
Juan Suárez
Carles Molins
Santi Roldan
Pere Visa
Gina Julià
Fran González
Albert Gaspà
Luis de Castro
Ferran Arnaldo
  


 La sortida va ser puntual a les 8h i ens varem posar a córrer tots plegats en direcció al carrer Lleida , passant pel costat de l’estadi i recorrent la bonica zona de Montjuïc.
  



El ritme de cursa era tranquil i donava temps per immortalitzar el moment i tot. Amb un fan de CCA i tot… 



Una vegada arribats a baix ja varem enfilar diferents carrers de Barcelona direcció Sarrià. A partir d’aquí ens va acompanyar en bici el company Toni Fuentes que faria tot el recorregut amb bicicleta donant suport, fent fotos i subornant algun altre policia local ejejje

La cursa ja no te més historia fins que puja a Vallvidrera allà el grup es va separar una miqueta amb alguns per davant , el David per el mig en “tierra de nadie” i en Luis, Gina i jo en el pelotón de darrera. Interessant pujada a Vallvidrera on el Luis em va explicar la historia dels Bunnies que també ens va acompanyar…

L’arribada al Tibidabo va ser molt bonica, abans d’entrar al recinte del Parc ens varem reagrupar.









Una vegada tots agrupats varem entrar junts a meta tots cofois…


Hi ha coses que no canvien jejeje!! El David Prats va entrar com a primer classificat tot i que el vaig tenir que ajudar per arribar (igualment fer aquest circuit sense km té molt de mèrit) també una menció especial per la Gina que era la única noia present i es va comportar com una campiona!!
  


Ens varen donar un munt de regals per ser una cursa gratuïta!! I ho vam celebrar amb una fotografia de final de cursa tots junts on es van afegir el Lluís Juncosa i el José Moreno Santos…




  
Fins i tot en el sorteig varem tenir sort i a l’amic Jordi li va tocar un premi…

Bonic dia, tots junts, bonica cursa, bonic circuit una cursa d’amics i per amics. Com va dir el David avui hem arribat a la majoria d’edat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario